Lunchveckan 27

Då va sista lunchveckan innan sommaruppehållet här. I år håller Gomiddas Lunchbuffé uppehåll veckorna 28-32. Lunchbuffén står uppdukad igen från och med 10/8. Under dessa veckor tar vi givetvis emot cateringbeställningar, beställningar från vår Smoker, Sommarbuffér,Grillbuffér, smörgåstårtor och givetvis beställningar på nykokta skaldjur från bästa recept och till bästa dagspris.
Ved&Kol har öppet onsdag-söndag från kl 15:00- 21:00 med undantag för lördagarna då vi öppnar kl 12:00
I Grötviks Hamn finner ni vår sommarkrog Hamnkrogen i Grötvik. Här finner ni en saltstänkt västkustmeny med mycket skaldjur, glass, bubbel i alla former, livemusik och så klart fullständiga rättigheter. Hamnkrogen öppnar alla dagar från kl 12:00. Ni kontaktar oss och beställer, bokar eller frågor på 035/373 00, lyssna på knappvalen. Varmt välkomna till en sommar med circus Gomidda.

Måndag
Förrätt Soppa på sommarsparris
Meatloaf lindad i bacon, rostad potatis, gräddsås, lingon, grönsaker

Tisdag
Förrätt Gulaschsoppa, gräddfil
Currygratinerade kycklingbitar, bullgurris, mango chutney
Dessert Morotskaka,kardemumma, limetopping

Onsdag
Förrätt Grönsaksconsumé
Panerad Schnitzel, kryddesmör, sky, bakad potatis, inlagd paprika

Torsdag
Förrätt Sommarsoppa
Lasagne al Forno, tomat & löksallad

Fredag
Förrätt Melon Gazpacho
Sommarbuffé med grillat,  kallskuret, såser, dips, potatissallad, bröd & ost
Dessert Glass & Jordgubbskräm