Gomiddas lunchvecka 24

Först och främst ett stort tack till alla som gjort helgen till vad den varit. Alla gäster som besökt Circus Gopmidda´s Restauranger. Hamnkrogen i Grötvik är invigd och och vad kan väl vara bättre än att säga Skepp å Hoj här kommer vi med vind i seglen. Vilken premiärhelg!! Nu håller Hamnkrogen stängt måndag och tisdag för att öppna igen på onsdag och sedan varje dag från kl 12:00 fram till skolorna öppnar. Gomidda Sports & Steakhouse har öppet som vanligt och luchbuffén tar sommarlov veckorna 29,30,31 och 32. Än en gång ett stort jävla tack!! Håll till godo här har ni veckans käk!!

Måndag
Förrätt Somrig Broccolisoppa
Klassikern Köttfärslimpa, gräddsås, persiljepotatis, pressgurka, lingon

Tisdag
Förrätt Kyld Gazpacho
Boeuf Bourguignon, gryta på högrev, rödvin, champinjoner, lök, rostad potatis
Dessert Chokladpudding, vispgrädde

Onsdag
Förrätt Gammeldags köttsoppa
Grillad kycklingfilé, Tzatziki, klyftpotatis

Torsdag
Förrätt Grön ärtsoppa
Lasagne al forno, tomat & löksallad

Fredag
Förrätt Kyld Gazpacho
Klassiken Skomakarelåda, Kotlett, bacon, champinjoner, syltlök, skysås, potatismos