Lunch vecka 19

I Games Of Thrones talar man om att “Winter is coming” I mitt huvud just nu är det bara “Summer is coming” I sommar öppnar jag, och uppfyller en väldigt lång dröm, en glass och skaldjursbar i Grötviks Hamn! En sommarkrog på en av de vackraste platserna i Halmstad. Ett perfekt utflyktsmål! Ett ställe för god mat, underbara skaldjur, goda drinkar och härlig underhållning.
På Sveriges nationaldag, 6 juni, får Grötvik en riktig samlingsplats. Ett ställe som, till skillnad mot tidigare gråa tafatta försök, kommer servera vad sig bör på en hamnkrog. Så oavsett om det är glass eller fika ni önskar, skaldjur, pokebowls eller varma mackor! Vi kommer erbjuda en drink eller glas öl eller vin i solen. Hamnkrogen i Grötvik är vad ni har längtat efter! Varmt välkomna till Grötvik i Sommar!

 

Måndag
Förrätt Potatis & purjolökssoppa
Saftig köttfärslimpa, gräddsås, bacon, lingon, persiljepotatis, pressgurka

Tisdag
Förrätt Carros Linssoppa
Texas chilli på högrev, långkokt gryta med fantastiska smaker av chili, öl & kummin. Ris, nachos, gräddfil, jalapeno
Dessert Chokladpudding, vispgrädde

Onsdag
Förrätt Italiensk Kycklingsoppa
Panerad Schnitzel, kryddsmör, sky, råstekt potatis, gröna ärtor

Torsdag
Förrätt Saffransdoftande fisksoppa
Grillad kycklingfilé, rostad potatis, chilibea, grönsakswok

Fredag
Förrätt Sweet potatossoup
Gomiddas Burgerbuffét, 180g högrevsburgare, bacon, ost, burgaresause, sallad, tomat, pickles, pommes